safates

Manipular, experimentar, tastar, …. Els ratolins ahir van manipular pa ratllat. D’aquesta manera van treballar diferents conceptes (ple, buit, pesat, lleuger, …) i la psicomotricitat.

excursió granja escola

Bon dia, divendres vam anar d’excursió a la granja escola “es molí”. Una experiència que repetirem. Ens van tractar molt bé. L’espai i els animals estan ben adaptats a nins petits. Van gaudir moltíssim fent galetes d’oli, donant menjar als animals i colcant damunt el poni. Aquí teniu un petit recull d’imatges.

alimentació

A PETITS FERRERETS l’alimentació hi té molt a dir. L’empresa CESNUT elabora uns menús equilibrats que la nostra cuinera na Maria fa amb molt d’amor. La verdura és un repte per a molts nins i nines, i aquí a l’escoleta els hi presentem cada dia. D’aquesta manera es familiaritzen amb elles. A alguns els agraden […]

joc heurístic

A partir de l’any és el moment ideal per presentar-los el joc heurístic. Els ratolins i els moixtes fan una sessió setmanal on cada vegada se’ls presenten materials diferents. Posar, treure, enfilar, encaixar, roscar, …..