millorem el centre

Després de l’ús d’un curs escolar l’escoleta necessita un poc de “mimitos”. Hem arreglat un parell de coses que no seran les úniques. Tenim porta amb els seus marcs nous a poriols i el bany de personal. Plaques del sostre canviades, rodapeus nous, columna arreglada i el terra del passadís canviat.

psicomotricitat

El curs vinent hi haurà millores en el projecte de psicomotricitat. Na Sandra està fent el Màster i ens ha elaborat unes propostes didàctiques específiques per cada edat. De ben segur que en traurem molt de suc i els infants aprendran sense adonar-se’n.

aigua

Dimarts, dijous i divendres tenim piscines i jocs d’aigua. Sempre acabem tots cansats i per recuperar forces no hi ha res millor que un poc d’aigua i una estructura de pneumàtics. No van dubtar a tirar-se a dins i descansar una estona. Ens ho passem bomba!

cuina

Bon dia!, encara que ja fa caloreta sempre ve de gust una sopa amb brou casolà. A més els grans han pogut provar el pollastre arrebossat amb sèsam. Els ha encantat! I de postre xíndria fresqueta, mmmmm!

desenvolupament motriu

Sempre provant de fer activitats curioses. Els més grans que ja saben bufar i han pintat amb bombolles de sabó. És una activitat que fem a l’estiu i que sempre els encanta. Saber bufar no és fàcil, però a final de curs la majoria ja tenen un bon desenvolupament de la motricitat facial.